Looking For Anything Specific?

Isparta Sütçüler Ayvalıpınar Köyü / ISPARTA / SÜTÇÜLER / KESME KASABASI - YouTube / Isparta sütçüler ayvalıpınar köyü nüfusu.

Isparta Sütçüler Ayvalıpınar Köyü / ISPARTA / SÜTÇÜLER / KESME KASABASI - YouTube / Isparta sütçüler ayvalıpınar köyü nüfusu.. 1970 yılından sonra beldeye çevrilen köyün belediye statüsü. Yerleşim birimi akdeniz bölgesi'nde bulunmaktadır. Bu nüfusun 325'si erkek, 342'si kadındır. Ayvalıpınar köyü, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir yerdir. İlgili bilgiye daha kolay ulaşabilmek için ayrıca arama kutucuğunu da kullanabilirsiniz.

18:00 itibariyle, 19/05/2020 tarihi saat 18:00'e kadar 14 gün süreyle giriş çıkışların izne bağlı olmak kaydıyla karantina altına alınmıştır. Sütçüler kaymakamı göktuğ kaan ayaz yaptığı açıklamada, sütçüler ilçemizin ayvalıpınar köyü, i̇lçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereği; Isparta yol güzergahı üzerinde köprübaşında yolcuların soluklandığı az ilerisinde üçyıldız çeşmesinin suyundan soğuklandığı halıcılarıyla, ayva, elma ve gül yetiştiriciliği ile ünlü beldemizdir. Ayvalıpınar köyü'ün çoğrafi konum bilgileri; Vakaların temaslı sayılarının çokluğu nedeniyle köy.

Ayvalıpınar'dan Naklen - Home | Facebook
Ayvalıpınar'dan Naklen - Home | Facebook from lookaside.fbsbx.com
05/05/2020 tarihi saat 17.00 itibariyle anadolu ajansı, dha, i̇ha tarafından geçilen tüm isparta haberleri, bu bölümde haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal. #sütçüler #ısparta #karantina #covid19 #koronavirüsü. 18:00 itibariyle, 19/05/2020 tarihi saat 18:00'e kadar 14 gün süreyle giriş çıkışların izne bağlı olmak kaydıyla karantina altına alınmıştır. Ayvalıpınar köyü posta kodu 32952 olarak belirlenmiştir. Isparta sütçüler ayvalıpınar köyü nüfusu. Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı ayvalıpınar köyü, korona virüs vakaları nedeniyle 14 gün süreyle karantinaya alındı. 05/05/2020 tarihi saat 17.00 itibariyle sütçüler'in belence köyü de korona virüs vakalarının tespit edilmesinin ardından 1 mayıs'ta karantinaya alınmıştı. 1 saat 13 dakika sürer.

Ayvalıpınar, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir köydür.

05/05/2020 tarihi saat 17.00 itibariyle, 19/05/2020 tarihi saat 17.00'ye kadar 14 gün süreyle, giriş çıkışların izne. Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı ayvalıpınar köyünde korona virüs vakaları nedeniyle 14 gün süreyle karantinaya alındı. Ayvalıpınar, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir köydür. Isparta'da ayvalıpınar köyü karantinaya alındı. Güncel, saatli̇k isparta sütçüler ayvalıpınar köyü hava durumu 15 günlük. Ayvalıpınar köyü coğrafi koordinatları ise, 37.6699961, 31.0470616 dir. Isparta yol güzergahı üzerinde köprübaşında yolcuların soluklandığı az ilerisinde üçyıldız çeşmesinin suyundan soğuklandığı halıcılarıyla, ayva, elma ve gül yetiştiriciliği ile ünlü beldemizdir. Ayvalıpınar köyü isparta ilinde yer almakta olup, sütçüler köyleri semtinde bulunan ayvalıpınar köyü sütçüler ilçesine bağlıdır.ayvalıpınar köyü haritası konumu ise 37° 40' 11.9784'' kuzey ve 31° 2' 49.4232'' doğu gps koordinatlarıdır. Sütçüler kaymakamı göktuğ kaan ayaz yaptığı açıklamada, sütçüler ilçemizin ayvalıpınar köyü, i̇lçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereği; Ayvalıpınar köyü posta kodu 32952 olarak belirlenmiştir. Ayvalıpınar köyü'ün çoğrafi konum bilgileri; Ayvalıpınar i̇lkokulu, ayvalıpınar köyü köprübaşı mevkii sülekler sk. Sütçüler kaymakamı göktuğ kaan ayaz yaptığı açıklamada, sütçüler ilçemizin ayvalıpınar köyü, i̇lçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereği;

Ayvalıpınar köyü'ün çoğrafi konum bilgileri; Güncel, saatli̇k isparta sütçüler ayvalıpınar köyü hava durumu 15 günlük. Ayvapınarı mahallesi (ayvalıpınar köyü) sütçüler ilçesine bağlıdır. Sütçüler ayvapinari (ayvalipinar köyü) genel bilgileri, sütçüler ayvapinari (ayvalipinar köyü) nereye bağlı, posta kodu, plaka kodu, alan kodu, yol tarifi isparta firma rehberi, radyoları, tv'leri, ve daha fazla bilgi i̇çin tıklayın. Ayvalıpınar köyü isparta ilinde yer almakta olup, sütçüler köyleri semtinde bulunan ayvalıpınar köyü sütçüler ilçesine bağlıdır.ayvalıpınar köyü haritası konumu ise 37° 40' 11.9784'' kuzey ve 31° 2' 49.4232'' doğu gps koordinatlarıdır.

© Sütçüler'e Ayrıntılı Bir Bakış - SÜTCÜLER İLÇESİ BELENCE ...
© Sütçüler'e Ayrıntılı Bir Bakış - SÜTCÜLER İLÇESİ BELENCE ... from img.webme.com
Sütçüler kaymakamı göktuğ kaan ayaz yaptığı açıklamada, sütçüler ilçemizin ayvalıpınar köyü, i̇lçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereği; Ayvalıpınar köyü'ün çoğrafi konum bilgileri; Güncel, saatli̇k isparta sütçüler ayvalıpınar köyü hava durumu 15 günlük. Isparta ili sütçüler ilçesi ayvalipinar köyü nüfusu aramaları yapıldığında ayvalipinar köyünün nüfusuna sitemizden ulaşılabilmektedir. Ayvalıpınar köyü merkezköyler, sütçüler, isparta sütçüler, isparta, isparta 32950 tr. Vakaların temaslı sayılarının çokluğu nedeniyle köy, i̇lçe hıfzıssıhha kurulu kararıyla 14. 18:00 itibariyle, 19/05/2020 tarihi saat 18:00'e kadar 14 gün süreyle giriş çıkışların izne bağlı olmak kaydıyla karantina altına alınmıştır. Sütçüler kaymakamı göktuğ kaan ayaz yaptığı açıklamada, sütçüler ilçemizin ayvalıpınar köyü, i̇lçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereği;

Isparta'da ayvalıpınar köyü karantinaya alındı.

Isparta sütçüler ayvalıpınar köyü nüfusu. Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı ayvalıpınar köyünde korona virüs vakaları nedeniyle 14 gün süreyle karantinaya alındı. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 38 dakika sürecektir. Sütçüler ayvapinari (ayvalipinar köyü) genel bilgileri, sütçüler ayvapinari (ayvalipinar köyü) nereye bağlı, posta kodu, plaka kodu, alan kodu, yol tarifi isparta firma rehberi, radyoları, tv'leri, ve daha fazla bilgi i̇çin tıklayın. 05/05/2020 tarihi saat 17.00 itibariyle sütçüler'in belence köyü de korona virüs vakalarının tespit edilmesinin ardından 1 mayıs'ta karantinaya alınmıştı. 75,4 km ısparta sütçüler ayvalıpınar arası arabayla kaç saat sürer: Sütçüler kaymakamı göktuğ kaan ayaz yaptığı açıklamada, sütçüler ilçemizin ayvalıpınar köyü, i̇lçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereği; Ayvapınarı mahallesi (ayvalıpınar köyü) sütçüler ilçesine bağlıdır. Sütçüler kaymakamı göktuğ kaan ayaz yaptığı açıklamada, sütçüler ilçemizin ayvalıpınar köyü, i̇lçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereği; Köyün adı, 1478 yılı kayıtlarında bavlu ya da bavlı, 1912'de ayvalı, 1928 yılı kayıtlarında ise karabavlu olarak geçmektedir. Ayvalıpınar köyü isparta ilinde yer almakta olup, sütçüler köyleri semtinde bulunan ayvalıpınar köyü sütçüler ilçesine bağlıdır.ayvalıpınar köyü haritası konumu ise 37° 40' 11.9784'' kuzey ve 31° 2' 49.4232'' doğu gps koordinatlarıdır. Isparta ili sütçüler ilçesi ayvalipinar köyü nüfusu aramaları yapıldığında ayvalipinar köyünün nüfusuna sitemizden ulaşılabilmektedir. Ayvalıpınar köyü coğrafi koordinatları ise, 37.6699961, 31.0470616 dir.

Sütçüler kaymakamı göktuğ kaan ayaz yaptığı açıklamada, sütçüler ilçemizin ayvalıpınar köyü, i̇lçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereği; #sütçüler #ısparta #karantina #covid19 #koronavirüsü. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 38 dakika sürecektir. Köyün adı, 1478 yılı kayıtlarında bavlu ya da bavlı, 1912'de ayvalı, 1928 yılı kayıtlarında ise karabavlu olarak geçmektedir. Güncel, saatli̇k isparta sütçüler ayvalıpınar köyü hava durumu 15 günlük.

© Sütçüler'e Ayrıntılı Bir Bakış - 222.Beydili Eko Köyü
© Sütçüler'e Ayrıntılı Bir Bakış - 222.Beydili Eko Köyü from img.webme.com
Isparta sütçüler ayvalıpınar yol güzergahı haritası, yol tarifi, mesafe kaç km. Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı ayvalıpınar köyü, korona virüs vakaları nedeniyle 14 gün süreyle karantinaya alındı. Sütçüler ayvapinari (ayvalipinar köyü) genel bilgileri, sütçüler ayvapinari (ayvalipinar köyü) nereye bağlı, posta kodu, plaka kodu, alan kodu, yol tarifi isparta firma rehberi, radyoları, tv'leri, ve daha fazla bilgi i̇çin tıklayın. Ayvalıpınar köyü, isparta iline, sütçüler ilçesine ve de merkezköyler semtine bağlı bulunmaktadır. Ayvalıpınar i̇lkokulu, ayvalıpınar köyü köprübaşı mevkii sülekler sk. Köyün adı, 1478 yılı kayıtlarında bavlu ya da bavlı, 1912'de ayvalı, 1928 yılı kayıtlarında ise karabavlu olarak geçmektedir. İlgili bilgiye daha kolay ulaşabilmek için ayrıca arama kutucuğunu da kullanabilirsiniz. Isparta yol güzergahı üzerinde köprübaşında yolcuların soluklandığı az ilerisinde üçyıldız çeşmesinin suyundan soğuklandığı halıcılarıyla, ayva, elma ve gül yetiştiriciliği ile ünlü beldemizdir.

75,4 km ısparta sütçüler ayvalıpınar arası arabayla kaç saat sürer:

Isparta ili sütçüler ilçesi ayvalipinar köyü nüfusu aramaları yapıldığında ayvalipinar köyünün nüfusuna sitemizden ulaşılabilmektedir. Sütçüler kaymakamı göktuğ kaan ayaz yaptığı açıklamada, sütçüler ilçemizin ayvalıpınar köyü, i̇lçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereği; Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı ayvalıpınar köyü, korona virüs vakaları nedeniyle 14 gün süreyle karantinaya alındı. 108 sütçüler / isparta sütçüler, isparta, türkiye. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 38 dakika sürecektir. Isparta yol güzergahı üzerinde köprübaşında yolcuların soluklandığı az ilerisinde üçyıldız çeşmesinin suyundan soğuklandığı halıcılarıyla, ayva, elma ve gül yetiştiriciliği ile ünlü beldemizdir. Ayvalıpınar köyü, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir yerdir. +90 532 515 46 37. Sütçüler kaymakamı göktuğ kaan ayaz yaptığı açıklamada, sütçüler ilçemizin ayvalıpınar köyü, i̇lçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereği; #sütçüler #ısparta #karantina #covid19 #koronavirüsü. Ayvalıpınar i̇lkokulu, ayvalıpınar köyü köprübaşı mevkii sülekler sk. Isparta'da ayvalıpınar köyü karantinaya alındı. Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı ayvalıpınar köyü, korona virüs vakaları nedeniyle 14 gün süreyle karantinaya alındı.

Ayvalıpınar, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir köydür ısparta sütçüler. Sütçüler, isparta ile sütçüler, ayvalıpınar köyü yolu arası 30 km.

Posting Komentar

0 Komentar